20.10.2012

Olenlaiskabloggaaja

Hehe edellisestä postauksesta onki jo taas aikaa, että tästä tulee ehkä vähän tällanen pikakelaus että mitä kaikkee jännää oon tehny. Oikeestihan en oo tehny just mitään jännää et on ehk vähän tylsä elämä :(

Mut sillon joku kaunis viikonloppu meil oli tosiaan se matikkaleiri, josta oon maininnu edellisessä postauksessa. Siellä oli paljon hauskempaa ku kuvittelin ja rakenneltiin siel Zomeil kaikkee ja pelattiin Set'iä :) Ja laskettiin me siel kans jotai välillä!


Inka ja minä matikkaleirillä!
Nyt on sit ollu koko viikko syyslomaa ja jossain vaiheessa, oisko ollu tossa viikonloppuna ku kävin taas kuvaamassa ku Joanna ratsasti. Sen lisäks sit syyslomalla en hirveesti muuta oo tehny, paitsi keskiviikkona kävin ratsastaa ja torstaina katottiin porukalla Taru sormusten herrasta -leffoja, tarkotuksena kattoo kaikki kolme pidennettyä versiota, mut sitte meiän aikataulut vähä venähti joten katottii vaan kaks ekaa ja viiminen katotaan lauantaina. Leffojen jälkeen torstaina Inka vielä tuli meille yöks.

Joanna ja Questa
Tänään olin ratsastaa taas vaihteeks ja oli itseasiassa aika super tunti! Menin Simolla ja alkutunti oli aika kamala ku se puri vaa oikeelta kiinni ja laukoissa se oli tahmee ku etana tervassa. Välikäyntien jälkeen heppa anto periks ja meniki sit loppu tunnin oikein nätisti ja pohkeenväistöharjotuksetki suju ihan okei :)!

Ehkä mä nyt taas otan itteeni niskasta kiinni ja alan kirjottaa reippaammin, koska muuten tulee just tällasii "moi en oikeesti muista mitä oon tehny" -postauksia jossa ei kerrota mitään kivaa :( Ja anteeks et kuvia oli aika vähän ku oon nyt ollu aika laiska myös kuvaamaan ..

8 kommenttia: