22.10.2012

31 day drawing challengeTällasta tänään. Huomenna ois kemiassa alkuainekoe ja kyllä mä noista yli puolet osaan jo ennestään mut osa noista on sellasia, joista en oo ikinä ees kuullu nii kiva niitä yrittää muistaa :( Ja opiskelen nyt ahkerasti siis noita alkuaineita, enkä kato tota Bondia, joka tulee neloselta!

Huu ja talvi tulee ja ulkona on kylmä ja kaivoin tänää pipon ja kaulahuivin jostain laatikon pohjalta :o Kaupassa ku kävin nii siel oli Iltalehden etusivulla valtavalla kirjotettu KOKO SUOMEEN TULEE TALVI .... siis .. no shit? en tienny et syksyn jälkeen tulee talvi? Näin ei oo koskaan ennen käyny .. mitä ihmettä, tää talvi on ihan uus juttu meille suomalaisille :o !

Mutta päivän pääasia oli se, että löysin tollasen epämääräsen piirustushaasteen, jossa on 31 päivälle piirustustehtäviä ja ajattelin että voisin alkaa tekee sitä haastetta ja julkasta niitä kuvia täällä blogissa. Oon ennen vissiin pariaki haastetta yrittäny mut molemmat jääny epäonnistuneesti kesken, mutta .. ehkä tällä kertaa selvitään loppuun! Tossa ois siis toi haaste jonka löysin ja ne piirustustehtävät :)


Huu näitä pyrin siis lisäilemään mahollisimman usein, ihan päivittäin en kyllä varmasti saa, koska mulla (ainaki leikisti) on jotain elämää! Huomenna tulee varmaan eka kuva ku mulla ei oo mitään tekemistä suunniteltu sillon :o

6 kommenttia:

 1. siis mulle jäi nyt epäselväks et mikä se talvi oikein on? en oo ikinä kuullu... :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no en mä oikee itekkää tiiä hirveest, oon vaa jotai huhupuheita kuullu et sillon saattais olla kylmää? :/

   Poista
 2. voitko alottaa tekee tota haastetta!! :c oot surkee bloggaaja muruseni <3

  VastaaPoista