8.10.2013

Sorsia

Koeviikko kunnialla takana joittenki kokeitten osalta, joittenki osalta vähän vähemmän kunnialla.. No ainakin matikka meni ihan hyvin ja sehän on pääasia ;) Uus jakso alko ja sen mukana sitte mun lukiouran ensimmäinen lukiokurssi KU02, josko se innostais vähän piirtelemään enemmän.

Nykyään oon piirtäny aika vähänlaisesti ajan ja ideoiden puutten takii ja pakko sanoo että taidotki (nii mitkä taidot) on vähä ruosteessa :D

Ensimmäisenä "kotitehtävänä" oli piirtää kuvia itselle tärkeistä paikoista ja tässä on nyt vartin pitkällisen puserruksen jälkeinen loistava tulos.. :D

Käytiin sunnuntaina kuvaamassa Inkan kanssa yhellä pikkusella lätäköllä lintuja, mut eihän siellä kuvausetäisyydellä ollu ku muutama sorsa. Ei oltu myöskään tajuttu ottaa leipää mukaan niille, mut onneks siellä suurimman osan ajasta pyöri muita ihmisiä ruokkimassa niitä.

Eipä tältä erää muuta, torstain kokeittenpalautukset jännittää! Apua apua apua tuntu et mikään koe ei oikee menny ihan nappiin paitsi matikka .. :D Mut kai sitä selvitään hengissä vähän huonommillaki tuloksilla .. ehkä :| Rankkaa olla hyvinsuoriutuja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti