29.9.2012

Maailmanpelastusyrityksiä

.. ja aika epäonnistuineita sellasia. Kävin siis Inkalla tänään, kattomassa sen uutta pientä hamsteria, nimeltään Håkan ja voi että se oli aika sulonen ja vikkelä otus ♥Alkuun mukana oli myös Venla ja se otti meistä muista oikein kauniita kuvia :D Ja me leikittiin Håkanin kanssa kunnes se sekos ja ryhty juoksemaan täysii ympäri huonetta ..Sitte ku Venlan piti lähtee nii me tosiaan alettiin Inkan kanssa pelastamaan maailmaa tautiepidemioilta! Eli toisinsanoen pelattiin peliä nimeltä Pandemia. Ihan loistopeli vaikka hävittiin se joka kerta! Siinä oli siis tarkotuksena pelastaa maailma muitten pelaajien kanssa neljältä eri taudilta, jotka leviää kokoajan ja no .. meistä ei sitte tullu maailman pelastajia :(


Muuta ihmeellistä nyt ei oo tapahtunu, paitsi että eilen käytiin tallilla ja uuden hepan, Eskon, kanssa tehtiin kävelylenkki. Jasu talutti sitä, ku se säikähti jotain koiria, jotka haukku sen takana, raukkaheppa :( Ja tosiaan se lähti ja aika vauhdilla ja siinä meillä oliki sitte pieni hevosenmetsästysoperaatio, mut saatiin se onneks kiinni n. 15-20min ? jälkee eikä sille sattunu pahempia vahinkoja vaikka se ehti juoksennella aika pitkään siellä autotielläki :)

Ja nyt pitäis lukee uskontoo ja kirjottaa uskonnon esseetä aiheena Raamattu ja puut, ja ahkerana alotin sen tänään, ku maanantaina pitäis olla valmis, mut nyt oon kuitenki kirjottanu jo sivun!

1 kommentti: